2012

Sport Hradec Cup 2012

64 300,- Kč vybráno a předáno!

Sport Hradec Cup 2012 byl rekordní jak v celkové výši vybraných peněz, tak v počtu účastníků. Turnaje se zúčastnilo již 14 týmů. Mezi nováčky se představili hokejisté HC Královští Lvi Hradec Králové, trenéři mládeže Slavia Praha, pozemní hokejisté Hradce Králové a další.

Pojďme k tomu nejdůležitějšímu… společnosti Sklíčko, kde dobrovolníci pořádají výlety pro děti na vozíčcích jsme společně předali finanční dar ve výši 32 150,- Kč. Druhou polovinu peněz převzal opět MUDr. David Belada pro potřeby pacientů oddělení hematologie FN HK.

Turnaj a předávání peněz proběhlo 23.6. 2012 opět za podpory Magistrátu města Hradec Králové a pod záštitou Primátora města. Patrony turnaji byli Martin Hosták a Karel Piták. V rámci turnaje proběhl také turnaj judistických nadějí pod širým nebem. Dále pak speciální vystoupení velmistrů magie Casina falešných hráčů a vyhlášení vítězů zpestřilo saxofonové kvarteto bezkonkurenčním zahráním hymny vítězů We Are The Champions. Díky všem kamarádům, známým a společnostem za poskytnutí věcných cen a pomoc!

Foto z turnaje naleznete na Sport Hradec Cup 2012

Výsledky:

1 – UFA Salamandr
2 – ZŠ Sever
3 – TMK Losers
4 – Larvy

Nejlepší střelec: Pavel Matějus – ZŠ Sever
Nejlepší brankář: Josef Ptáček – TMK Losers

Děkujeme všem, kteří se podíleli na chodu turnaje. Bohužel kaňkou na turnaji je chování hráčů týmu Urbanic, kteří naprosto nedodrželi princip turnaje a fair play. Tento tým se na našem turnaji již neobjeví.